Maxicom: dé hardware en netwerkapparatuur expert

Als sinds 1999 zijn wij dé expert op het gebied van nieuwe en refurbished hardware en netwerkapparatuur. Al ruim 20 jaar leveren wij IT-diensten over de gehele wereld. Wij zijn er voor u en andere bedrijven uit allerlei verschillende sectoren. De IT-wereld is een dynamische branche. Ontwikkelingen van morgen kunnen de hele branche op z’n kop zetten en dat maakt ons werk zo leuk. Binnen deze hectische branche willen wij uw rots in de branding zijn. Of u nou opzoek bent naar een leverancier, een inkoper of een bedrijf dat uw apparatuur veilig recyclet bij Maxicom bent u aan het juiste adres.

Wilt u af van hardware dat u niet meer gebruikt? Ook dan is Maxicom uw geschikte partner. Wij zijn geïnteresseerd in het opkopen van uw hardware en netwerkapparatuur. Bij ons draait alles om hergebruiken en het minimaliseren van waardevernietiging. Dagelijks zijn wij bezig met het reviseren van hardware, om zo apparatuur weer een tweede leven te geven. Natuurlijk heeft u ook baad bij het inleveren van uw gebruikte hardware. Wij geven u de maximale restwaarde waar u recht op heeft, deze kunt u dan weer gebruiken om te investeren in uw organisatie. Kortom een win-win-situatie.

Voor het aanschaffen van apparatuur bent u bij Maxicom aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen nieuwe modellen aan, maar ook refurbished modellen. Deze modellen zijn niet tot nauwelijks te onderscheiden van hetzelfde model nieuw. Deze modellen zijn goedkoper dan hetzelfde model nieuw, alleen qua gebruik en uitstraling zijn ze niet tot nauwelijks te onderscheiden van het nieuwe model.

Dankzij onze goede banden met leveranciers kunnen wij een zo voordelig mogelijke prijs hanteren. Wij positioneren ons niet als merkenhuis, maar werken enkel samen met een select groepje premium merken. Deze merken kunnen u voorzien in al uw IT-behoeftes. Door onze lange ervaring en een vaste groep van professionals, weten wij wat uw wensen en behoeftes zijn omtrent IT-gerelateerde zaken.

Back to Top