Hardware verkopen/ laten opkopen

Doordat wij gebruikte of overbodige hardware opkopen en die vervolgens opschonen en klaar maken voor gebruik, zorgen wij ervoor dat uw apparaat weer een tweede leven krijgt. Zo gaan er geen onnodige grondstoffen verloren en beland uw hardware niet op de schroothoop. Het enige wat u hoeft te doen is uw hardware verkopen aan ons.

Vandaar dat wij geïnteresseerd zijn in het opkopen van uw IT- Hardware en/of netwerkapparatuur. Wij bieden u gegarandeerd de beste en meest eerlijke prijs. Door te kijken naar het merk, het model, de leeftijd en de staat waarin de elektronica zich bevindt, wordt de waarde voor u bepaald. Indien gewenst verzorgen wij het gehele proces. Van het de-installeren tot het verwijderen van bedrijfsgevoelige data.

De IT-wereld om ons heen verandert snel. De ene na de andere technische ontwikkeling vindt plaats. Dit kan ervoor zorgen dat uw hardware en netwerkapparatuur al snel niet meer aan uw eisen voldoen. Wij bieden u de uitkomst om zo efficiënt mogelijk met de kosten van uw nieuwe apparatuur om te gaan. Door uw hardware aan ons te verkopen, ontvangt u restwaarde en die restwaarde kunt u weer gebruiken om te investeren in nieuwe apparatuur.

Gebruikte hardware / netwerkapparatuur heeft vaak een restwaarde. Door gebruikt te maken van de opkoopservice van Maxicom, ontvangt u de restwaarde waar u recht op heeft. Deze restwaarde kan weer geïnvesteerd worden in het aanschaffen van nieuwe hardware en elektronica of natuurlijk andere bedrijfszaken.

Wij doen een aantrekkelijk bod op uw laptops, computers, routers, servers, networking, optics, storage apparatuur en meer. Om de gratis waardebepaling in te vullen moet u onderstaand formulier invullen.

Download hier het bestand en vul die zo compleet mogelijk in. Upload die vervolgens in het formulier hieronder en u krijgt binnen twee werkdagen een offerte toegestuurd.
Back to Top