Over ons

13

Gesproken talen

5.000 M²

faciliteiten

85

landen

10.000+

klanten

Over ons

Sinds 1998 levert Maxicom wereldwijd hardware en netwerkapparatuur aan verschillende bedrijven. Ons internationaal team van professionals hebben de nodige IT kennis door hun jarenlange ervaring. Door samen te werken met verschillende partners beschikken we over een uitgebreid assortiment met verschillende merken. In ons magazijn van 5.000 m² testen onze engineers dagelijks honderden producten en onderwerpen deze aan een grondig kwaliteitsonderzoek.

ONDERDEEL VAN CIRCULAR IT GROUP

Sinds 2022 is Maxicom onderdeel van de Circular IT Group. De groep biedt Circular IT-oplossingen, gericht op het verlengen van de levensduur van IT-assets en daarmee het minimaliseren van de negatieve impact van de IT-waardeketen op het milieu en het (kritieke) grondstoffenverbruik.

Missie

Door meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zowel netwerk, servers, computers en andere ICT weten we dat hoogwaardige IT voor een goede prijs lastig te vinden is. In veel gevallen verliezen bedrijven geld door IT voor een te hoge prijs in te kopen. Bij IT ingekocht voor een lagere prijs is de kwaliteit vaak niet toereikend. In beide gevallen is de impact op het milieu vaak hoog.

Maxicom stelt goede kwaliteit beschikbaar zonder concessies op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Dit doen we door wereldwijd nieuwe, end-of-life en refurbished producten te zoeken én in-house te controleren op kwaliteit. Producten die niet meer gebruikt worden kopen we op, recyclen we of zetten we compleet gereviseerd terug op de markt met garanties die vergelijkbaar zijn met nieuwe producten.

Door onze schaal en voorraad kopen we groot in als de prijs laag staat. Het verschil bereken wij door naar de klant. Hiermee houden we, nu en in de toekomst, voor iedereen de kwaliteit hoog en de producten betaalbaar.

Visie

Door een uitgebreid netwerk aan partners en bedrijven waarbij wij onze IT inkopen willen wij al onze klanten voorzien van netwerk-, server- of computingapparatuur voor de beste prijs, kwaliteit en beschikbaarheid met een positieve impact op het milieu.

We streven ernaar om het aantal weggegooide ICT producten bij Europese bedrijven naar de nul te krijgen, door producten te refurbishen of te recyclen om een positieve impact te hebben op de levensduur van grondstoffen, kwaliteit van producten, het milieu en bovenal het budget van klanten.

Dé Europese ICT leverancier sinds 1998!